header VOMgroep mobile

Werken bij VOM-groep B.V.

Samen dat werkt!

Bij de VOM-groep B.V. werken we hard voor onze klanten. Maar omdat de sfeer in ons team relaxt is, vergeet je soms dat je aan het werk bent. Er is altijd wel een collega die je wil helpen en als je goede ideeën hebt dan doen we daar iets mee.

Opdrachtgevers staan bij de VOM-groep B.V. centraal. Producten kan de opdrachtgever overal kopen en dienstverlening is makkelijk te huur, maar onze klanten komen bij ons met een vraag of een probleem, op zoek naar oplossingen. Soms van makkelijke aard maar voornamelijk opdrachten waarbij naast bouwkundig inzicht en rekening houden met omgevingsfactoren ook flexibiliteit en een slagvaardige oplossing gevraagd wordt. 

Bij de VOM-groep B.V. werken specialisten in hun vakgebied in de  functies: financieel manager, technisch manager, projectmanager, opzichter/uitvoerder, gebouwbeheerder, huismeester, handyman, monteur zonwering, elektrotechnisch monteur, loodgieter, metselaar, tegelzetter, schilders en medewerker algemene dienst.

Heeft u het probleemoplossend vermogen en bent u die handige, flexibele collega die goed in teamverband en zelfstandig kan werken? Stuurt u ons dan een open sollicitatie. Indien wij de passende functie voor u in ons team beschikbaar hebben, nemen wij contact met u op.

 

U kunt uw sollicitatie richten aan;

 

VOM-groep B.V.

t.a.v. Mvr. Grace. Hokkeling

M. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.